Person Eller Varerbil Motorforsikring.dk

PERSONBIL ELLER VAREBIL

Så kontakt en af vores mæglere eller agenturer

Er Du Vores Nye Partner Motorforsikring.dk

ER DU VORES NYE PARTNER?

Gør et stærkt netværk stærkere

Orientering til ASG Forsikringsagenturs agenter og samarbejdspartnere, samt kunder

Ny samarbejdspartner til Motorforsikring.dk / ASG Forsikringsagentur A/S har indgået samarbejde med Qudos Insurance, om tegning af forsikringer hos dem.  Det har været vigtigt for os at sikre et solidt selskab til vores portefølje af forsikringer, samt de nytegninger som kommer.

Årsagen til skiftet af forsikringsleverandør er, at Alpha Insurance ikke tegner nye forsikringer, samt at bestående forsikringer skal flyttes til et andet selskab inden næste hovedforfald.

Nye muligheder
Motorforsikring.dk kan fremadrettet tilbyde indtegning til matchende priser og betingelser i kapitalfonden New Nordics nye  forsikringsselskab, som de bygger op på basis af licensen i Qudos Insurance.

Vi vil fortsat anvende de samme systemer og er derfor allerede kørende med dette.

Det giver lidt udfordringer også for vores samarbejdspartnere. Til gengæld tror vi også på, at samarbejdet er rigtigt givende for alle parter.

Såfremt der opstår spørgsmål i øvrigt, er I meget velkomne til at kontakte os på mail, eller telefon.

KONKURRENCEDYGTIG FORSIKRING TIL ALLE JERES BILER

Motorforsikring.dk har dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig med en god løsning med den rigtige økonomi. Ofte laver vi en flådeløsning, som i princippet er en kontoordning, som er nem at håndtere i dagligdagen, og som sikrer, at du kun betaler for det, du får. Vi aftaler nogle enkle styk-priser og holder os til det året igennem.

Vi aftaler betaling, så begge parter har et fornuftigt flow og en fornuftig likviditet.

Motorforsikring.dk samarbejder også med en rækker leasing- og finansieringsfirmaer, så går du med tanker om at forsikre en flåde af biler

SAMARBEJDSPARTNERE ER EN DEL AF VORE DNA –
OG DER ER PLADS TIL FLERE

Ledelse og medarbejdere i Motorforsikring.dk og Alpha Sales Group har mangeårig erfaring i at bygge samarbejde og varige relationer med partnere – fx forsikringsmæglere, agenturer, finansielle virksomheder,  forhandlere – you name it.

Vi kender til partnernes udfordringer og ved, hvordan man sammen skaber løsninger, der er til gavn for alle parter – også dine kunder.