Mæglere og agenter

Vores samarbejdspartnere er alle professionelle og veluddannede forsikringsfolk. De betjener alle sammen mange typer af kunder, men nedenfor kan du helt sikkert finde en af vores samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med lige akkurat dine udfordringer.

De Frie Forsikringsmæglere

de-frie-forsikringsmæglere

De Frie Forsikringsmæglere sælger ikke bare forsikringer, men giver optimal individuel rådgivning. Kunder skal føle sig trygge og kunne stole på, at De Frie Forsikringsmæglere har givet en uvildig rådgivning set fra kundens vinkel, samt informerer, hvis kunden skal foretage sig noget i forbindelse med forsikringen.

Kontakt

V-R GRUPPEN

VR-gruppen-fordelsbil

V-R Gruppen rådgiver og hjælper erhvervs- og privatkunder med alle former for forsikringer. V-R Gruppen har derfor udviklet en konkurrencedygtig bil-forsikring til sine kunder.

Kontakt

Vordingborg Forsikringsrådgivning

vordingborg-forsikringsagentur

Vordingborg Forsikringsrådgivning henvender sig til alle, der ønsker hjælp, vejledning, eller tilbud på deres forsikringer.

Vi gør tingene på en anderledes måde end de traditionelle forsikringsselskaber, og vores værdisæt bygger på tillid og god rådgivning – hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Kontakt

Forsikringsagenturet Optima gruppen Aps

optima

Formålet med agenturet er
– at tilbyde gode forsikringer
– til konkurrencedygtige priser
– at yde optimal service
Derfor har Optima blandt andet valgt motorforsikringer fra Alpha Insurance.

Kontakt

Din Forsikringsmægler

DINmaegler_1

Som Din Forsikringsmægler er det vores opgave, at varetage dine interesser, og yde en professionel og uvildig rådgivning. Sammen gennemgår vi virksomhedens forsikringsbehov, og tjekker for eventuelle fejl og mangler. Vi afsøger markedet og indhenter forsikringstilbud fra flere selskaber.

Kontakt

BBC Forsikringsagentur

bbs-forsikringsagentur

Agenturet formidler forsikringer til private og mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder samt boligforeninger, fra vores kontor i Hillerød.
– Vi tilbyder optimale forsikringsløsninger
– Vi finder fornuftige konkurrencedygtige priser
– Vi yder høj service
Dette tilbydes bl.a. via samarbejdet med Alpha Insurance.

Kontakt

Erhvervsagenturet

Erhvervsagenturet

Erhvervsagenturet, som primært formidler forsikringer via RTM Insurance Brokers A/S, scanner markedet hyppigt for at finde de bedste forsikringer til konkurrencedygtige priser.

Kontakt